Meny

Burseryd / Bokskogen

Häng med till Bokskogens festplats!

Häng med till Bokskogens festplats, eller som den kärleksfullt kallas av lokalbefolkningen: "Boket"! Här har det partajats i över 80 glada år med en festlig blandning av underhållning, dans och oslagbar stämning.

Mitt i Bokskogen står en dansbana som får alla dansfötter att spritta av förväntan! Och scenen? Den är inte liten, nej! Den är så stor att till och med de största stjärnorna skulle känna sig hemma där.

Och när du känner dig lite hungrig efter att ha dansat loss? Oroa dig inte! Bokskogens matservering står redo att mätta din aptit med sitt fräscha kök. Tänk dig doften av nygrillade hamburgare, smakrika sallader och kanske en liten efterrätt som pricken över i:et.

Men vänta, det blir bättre! För den som vill svalka strupen eller bara njuta av en svalkande dryck finns Bokskogens bar. Här kan du beställa allt från en uppfriskande dryck och skåla i goda vänners lag.

Så nästa gång du är sugen på en kväll fylld med skratt, dans och god mat, vet du var du ska bege dig. Bokskogens festplats, eller "Boket", väntar på att ge dig en oförglömlig upplevelse!

Pris: 1 200 000 kr
Utgångspris

Ansvarig Mäklare

Anton Andersson
Anton Andersson
Fastighetsmäklare, Delägare

Assisterande

Thomas Lundell
Thomas Lundell
Reg. fastighetsmäklare

 • Rumsbeskrivning
  Dansbana: Dansbanan är rymlig med ett skyddande tak som ger både komfort och skydd mot väder och vind. Vid den ena änden av dansbanan finns en välutrustad scen, perfekt för olika typer av evenemang och framträdanden. Restaurangkök: Köket är generöst tilltaget med en yta på cirka 65 kvm, vilket möjliggör effektiv matlagning och beredning av större mängder mat. Utrustningen inkluderar en stekhäll, fritöser, spis samt kyl och frys för förvaring av matvaror och ingredienser. Pub: Pubområdet är utformat för att rymma upp till 200 gäster samtidigt. Interiören är anpassad för att skapa en trevlig atmosfär, och utrustningen inkluderar dryckeskylar för förvaring av drycker samt en ismaskin. Toaletter: Toalettbyggnaden är utrustad med totalt sju separata toaletter, vilket säkerställer att besökarna har tillräckligt med tillgängliga faciliteter.
 • Fakta
  Arrende
  Ja
  Fastighetsbeteckning
  Arrended del av Betarp 1:16
  Objektstyp
  Småhus
  Typkod
  200 - Ej fastställd typ av småhusenhet
  Adress
  Bokskogen
  Postnummer
  333 78
  Postort
  Burseryd
  Område
  Burseryd
 • Byggnad

  Allmän information

  Anläggningen byggdes under 1950-talet och genomgick en omfattande renovering mellan 2017 och 2018 under ledning av dess nuvarande ägare. Med en imponerande kapacitet kan anläggningen rymma upp till 2000 besökare, vilket gör den till en av områdets större evenemangsplatser. Området är inhägnat och har en distinkt stor entré som skapar en tydlig och inbjudande ingång till anläggningen. På platsen finns det en stor scen som möjliggör för både musikaliska framträdanden och andra typer av evenemang. Intill scenen finns en pub med barservering där besökare kan köpa drycker och snacks. För de besökare som vill äta finns det ett restaurangkök på plats. Köket är modernt och har kapacitet att servera både större och mindre grupper. Dessutom finns det tillgängliga toaletter för besökarnas bekvämlighet. Omgivningen präglas av en vacker bokskog som både omger och integreras i anläggningen, vilket ger en naturskön atmosfär både på och runt området.
  Vatten
  Enskilt vatten (borrad brunn)
  Avlopp
  Enskilt avlopp (sluten tank)
  Uppvärmning
  Direktverkande el

  TV/Internet

  Fiber finns!

 • Kostnader
  Elkostnad
  1 250 kr/månad
  Vatten och avlopp
  417 kr/månad
  Uppvärmning
  417 kr/månad
  Hemförsäkring
  583 kr/månad
  Summa driftskostnader
  2 667 kr/månad
  Arrende
  Kostnad
  40 000 kr/år

Basfakta

Pris
1 200 000 kr Utgångspris
Adress
Bokskogen
Bostadstyp
Övrigt
Driftskostnad
2 667 kr/månad

Dokument & Länkar

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Mäklarteamet

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!